Professioneel
en deskundig

Accreditatie

Het behalen van voldoende nascholingspunten is een belangrijke kwaliteitseis van veel beroepsverenigingen. De Coachopleiding is geaccrediteerd door onderstaande beroepsverenigingen en levert daarmee nascholingspunten op. Wij onderschrijven het belang van deskundigheids-
bevorderende activiteiten voor professionals en zijn dan ook trots op deze accreditaties.

De BGN gewichtsconsulent ontvangt 15 nascholingspunten voor deelname aan de geaccrediteerde Coachopleiding Vat van Zelfwaardering en Vitaliteit.
De BGN-gewichtsconsulent begeleidt cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.
Aan de Coachopleiding Vat van Zelfwaardering & Vitaliteit zijn 39 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie tref je aan op: www.NOBCO.nl.
NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. NOBCO werkt continu en actief aan de professionalisering van het coachvak. Hiertoe certificeert en faciliteert NOBCO aangesloten coaches en opleiders.
De cursus Coachopleiding Vat van Zelfwaardering & Vitaliteit (ID nummer: 358632) is geaccrediteerd voor leefstijlcoaches met 31,5 nascholingspunten.

De beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches Nederland bestaat uit leefstijlcoaches die op hbo-niveau geschoold zijn. Ze hebben verstand van leefstijl én coaching. Dat betekent dat een BLCN leefstijlcoach altijd vanuit het doel van de cliënt/deelnemer werkt en alle relevante leefstijlthema’s betrekt in de begeleiding. Denk daarbij aan voeding, bewegen, slaap en ontspanning, maar ook bijvoorbeeld dagindeling, of je bewuster zijn van de signalen van je lichaam. Net wat er nodig is voor iemand om gezonde keuzes te maken in het dagelijks leven, die bij hem passen en dus vol te houden zijn.