Heitjes doen
tot het geluk toeslaat

Coachopleiding Vat van zelfwaardering

“De opleiding heeft een duidelijke structuur en is gericht op de praktijk. Je krijgt
veel praktische handvatten en leert stap voor stap werken met alle tools die bij het
Vat van Zelfwaardering horen.”

In deze opleiding leer je een aanpak die een heel leven mee gaat. Het is een life-time-tool die je
in je rugzak stopt. Daarnaast kun je met deze methodiek een brede klantgroep aanspreken
en kun je eenvoudiger, sneller en doeltreffender coachen.

Vat van Zelfwaardering en Vitaliteit is een methode voor leefstijlprofessionals, waarin het versterken van de eigenwaarde en zelfzorg centraal staat. De coachopleiding sluit goed aan bij de dagelijkse praktijk en is gebaseerd op de door Gertjan van Zessen ontwikkelde methode voor therapeuten. Na het doorlopen van het opleidingsprogramma ben je bevoegd de methode toe te passen in je eigen praktijk.

Blijvende leefstijl verbeteringen

De aanpak vanuit zelfwaardering legt een stevig fundament voor het blijvend uitvoeren van leefstijl verbeteringen. Dit is een direct gevolg van grote veranderingen die klanten aan het begin van het begeleidingstraject ervaren en die onbewust in gang worden gezet.  
En het mooie is: het kost bijna geen moeite en we doen niet aan ellenlange analyses: je ziet vaak al binnen twee weken resultaat bij jouw klant of coachee!

Het zijn grote veranderingen die met een eenvoudig denkmodel en via simpele huiswerkopdrachten bereikt kunnen worden. Het is niet moeilijk om je voor te stellen dat deze veranderingen een goede randvoorwaarde bieden voor keuzes maken vanuit intrinsieke motivatie en blijvende gedragsverandering.